Дитячий зал

3

Дитячий зал (Діти до 7 років)

Класична дитяча стрижка 

110 грн

Модельна дитяча стрижка

140 – 150 грн

Корекція дитячої стрижки

80 грн

Стрижка кінчиків

80 грн

Стрижка чубчика

50 грн