Дитячий зал

3

Дитячий зал (Діти до 7 років)

Класична дитяча стрижка 

90 грн

Модельна дитяча стрижка

110 – 130 грн

Корекція дитячої стрижки

60 грн

Стрижка кінчиків

60 грн

Стрижка чубчика

40 грн